El CEF Bosc de Tosca celebra la vuitena edició del Cagaburro amb molta participació i un ambient festiu

Aquest dissabte va haver-hi festa grossa al camp del Club Escola de Futbol Bosc de Tosca. L’entitat va celebrar la cloenda del curs esportiu amb un dels concursos més originals de Catalunya, el Cagaburro, que arribava a la 8a edició.


Al terreny de joc, dividit en 3.200 parcel·les, els protagonistes no van ser els jugadors, sinó els cinc burros que s’hi passejaven tranquil·lament. El públic estava ben pendent d’on feien les seves deposicions, i és que, els excrements venien acompanyats d’importants premis.

Xevi Cros, President CEF Bosc de Tosca: Per a nosaltres és important a nivell econòmic perquè som un club humil i ens és complicat anar evolucionant any rere any. També volem que sigui el nostre dia, la gent ve, disfruta, s’ho passa bé… i disfrutem de la unió que té el club.

Es van  repartir un total de cinc premis segons el color assignat a cada ruc. El groc, corresponent a un menú degustació al restaurant Can Jubany i una nit a l’hotel Mas Albareda, va recaure en el propietari de la butlleta 2.085. La número 1.185 va rebre el premi rosa, un cap de setmana en família a Port Aventura. El blau, una nit a l’Hotel Mas la Ferreria de la Vall de Bianya i un menú degustació al restaurant  Ca l’Enric, va ser per la 2.344. Els guanyadors del premi verd, que va caure a la parcel·la 0142 podran fer un menú degustació al restaurant Les Cols d’Olot i viure l’experiència de volar en globus per la Garrotxa. Per últim, el premi vermell, un creuer pel Mediterrani o un viatge equivalent, va ser per a la parcel·la 0762. Els quatre premiats també podran fer una passejada en burro pel Parc de Pedra Tosca.

El Cagaburro va ser el principal reclam d’una tarda plena d’activitats per a petits i  grans, amb inflables, festa de l’escuma, música i humor. La millor manera de fer pinya i tancar una altra temporada essent el club amb més equips de la Garrotxa.

x