La quarta Trobada Solidària de Vehicles Clàssics aplega més de 5.000 euros per lluitar contra el càncer

L’associació Motor Antic Garrotxa (MAG) i la Delegació de la Federació Oncolliga a la Garrotxa van organitzar aquest diumenge la Trobada Solidària de Vehicles Clàssics a Olot per quart any consecutiu. Una trobada solidària amb la finalitat de recollir fons per la lluita contra el  càncer, i donar suport a les famílies dels pacients. L’edició ha comptat enguany amb gairebé 300 vehicles i s’han recollit entre 5.000 i 6.000 euros segons dades facilitades per Oncolliga Garrotxa.


Dani Codinach, delegat Oncolliga a Olot: “Tothom ha volgut aportar el seu gra de sorra, perquè per A o per B tenim un familiar, un amic, un conegut o un veí amb càncer. Ens toca molt a la vora i tothom ha volgut ajudar, per això s’ha fet aquest acte”.

 

L’esdeveniment va començar a les 8.30 del matí a l’esplanada de l’antiga estació i pavelló firal d’Olot. El més important per a l’aportació solidària van ser  les inscripcions a l’esmorzar, amb un donatiu de 10 euros. L’acte va consistir amb una trobada de vehicles clàssics, de més de 25 anys, on es van concentrar tots els cotxes i motocicletes històriques. També es va poder gaudir de les exposicions de cotxes de competició, i va tenir lloc una ruta per les carreteres més turístiques de la comarca, un vermut i el tradicional i un sorteig amb premis de tots els col·laboradors.

La Trobada de Vehicles clàssics va començar el 2016, i any rere any ha comptat una participació massiva, per una bona causa, a qui més qui menys, li ha tocat viure de prop.