Doctor Prats aplega més de 1.200 persones a la festa major de Sant Feliu de Pallerols

Després que 1.200 persones, segons la Comissió de Festes, omplissin l’aparcament del Soler la nit del dissabte per veure actuar el grup Doctor Prats, el diumenge arribava l’acte més tradicional de la Festa Major de Sant Feliu de Pallerols: la ballada dels gegants, els cavallets i la mulassa.


La Cobla Principal d’Olot va ser l’encarregada d’animar la tarda amb audició de sardanes, sobretot els més grans del poble, que es van situar a primera fila per no perdre-se-les. Tot seguit la mulassa va arribar davant l’atenta mirada dels més petits, i d’una plaça que es va omplir de cop, just abans que ballessin conjuntament els gegants i els cavallets.

Nil Port, membre Comissió festes: “El diumenge a la tarda és el moment més especial per tot, els balladors sempre lluitem per poder ballar aquest dia. És festa patrimonial d’interès nacional, i això li ha donat un renom, i el fet que e4ls gegants i els cavallets conjuntament ho fa molt espectacular.”

La festa major de Sant Feliu de Pallerols tanca avui amb Paltrucada Popular i Traca de Fi de festa. Des del divendres s’han dut a terme molts altres actes, com el sopar popular, la missa solemne i una desena d’actuacions musicals de dia i de nit, sense oblidar-nos de les fires pels més petits, habilitades al centre del municipi.

Deixa un comentari