Tommy Robredo guanya el Challenger de Poznan davant l’alemany Molleker

Tommy Robredo torna a fer sentir la seva força en el món del tennis. L’olotí aixeca de nou un títol, el Challenger de Poznan, després d’imposar-se a la final a l’alemany Molleker per 5 a 7, 6 a 4 i 6 a 1. Però arran del seu calendari esportiu, Robredo no organitzarà aquest any el Memorial Santi Silvas.


El triatló i les proves combinades han tingut una incidència destacada: Genís Grau no ha pogut revalidar com a campió d’Espanya a Roquetas de Mar. El de Castellfollit va ser cinquè, i Aleix Domènech 17è. Clara Aulinas, del Club Natació Olot, va ser novena júnior, i va acabar en sisena posició a l’estatal d’Aquatló. Qui va triomfar va ser Nan Oliveras, que obté la seva primera victòria en mitja distància després d’imposar-se al triatló de Zarautz, per davant de l’onze vegades campió Eneko Llanos.

En futbol, el Barça i el Palamós van guanyar el primer Torneig dels Volcans de futbol base, organitzat per la Unió Esportiva Olot. El Bosc de Tosca, per la seva banda, va fer un bon paper al Campionat de Catalunya benjamí, competint contra Barça, Espanyol i Reus, i marcant un gol a cada partit.

Olot també va acollir el primer Campionat de Gimnàstica Artística per equips. El Club Gimnàstic Olot-Osona va triomfar amb l’equip de la categoria B, que va obtenir la medalla d’or. L’equip C va aconseguir el bronze. En atletisme, destacar la cursa de muntanya de l’Espardenyada de Sant Jaume de Llierca, que va guanyar Pol Espinosa i Núria Puig.

x