Olot acull el primer Campionat de Gimnàstica Artística per equips

Aquest cap de setmana va tenir lloc el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística a Olot. El Pavelló Municipal d’Esports va acollir prop de 300 participants d’arreu de Catalunya que es disputaven el podi en diverses categories. Aquest va ser el primer campionat de gimnàstica artística per equips celebrat a Olot, un esdeveniment important pel club olotí i totes les seves gimnastes.

Rosa Danés, coordinadora del Club Gimnàstic Olot-Osona: “Per a nosaltres és un esdeveniment important perquè es fa per primera vegada el torneig per equips dels millors que hi ha a Catalunya i com a club és un honor poder disputar aquesta competició”

Les participants van demostrar la seva constància amb la feina feta durant l’any a la pista i, tot i alguns errors, les garrotxines van aconseguir sortir-ne satisfetes.

Rosa Danés, coordinadora del Club Gimnàstic Olot-Osona: “Durant la temporada l’equip ha estat a dalt de tot, hem caigut a barra però ha han fet molt bé la veritat”

 

Júlia Pursals, gimnasta: “És molt emocionant, molt divertit i important per a totes nosaltres i potser no es repeteix mai més”

Tot i que el club ja ha organitzat altres competicions en darreres ocasions, aquest era el primer campionat per equips. Durant tot el cap de setmana es van poder viure en directe les actuacions de les participants més destacades en la seva categoria de gimnàstica artística d’arreu de Catalunya.

En aquest campionat, hi van participar tres formacions del Club Gimnàstic Olot-Osona, i les tres van aconseguir bons resultats.L’equip B, format per Gemma Costa, Maria Surroca, Laia Altimiras, Emma Noguer, Margaret Armstrong i Aina Miralpeix es van proclamar campiones de Catalunya, aconseguint la medalla d’or per a l’equip. El combinat C va quedar en tercera posició, i l’equip D va acabar en quart lloc després d’un frec a frec que les va deixar a l’últim moment fora del pòdum, a només tres dècimes del bronze.