Aquest és l’últim mes per visitar l’exposició Parets Pintades a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa

Aquest és l’últim mes per poder veure l’exposició Parets Pintades, a la Sala d’actes de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa.


L’exposició consta d’una vintena de fotografies de pintades reivindicatives en parets i murs als carrers i edificis de la ciutat i la comarca, totes elles procedents de diversos fons i col·leccions de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa.

La mostra avarca cronològicament des de l’any 1936 fins al 2018, permetent-nos resseguir pintades des de la Guerra Civil fins a, per exemple, el moviment independentista, moviments feministes o altres moviments socials de l’actualitat.

Xevi Calm, tècnic de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa: És una mostra molt rellevant que permet poder veure totes aquestes reivindicacions tan a nivell social, nivell laboral com salvaguarda del patrimoni natural i permet veure aquest apoderament popular d’aquesta manera gràfica i tant destacable.

La mostra, estarà disponible fins al 21 de juny i és gratuïta i oberta a tothom.

Deixa un comentari