Aquest dissabte el Shopping Nit oferirà degustacions, promocions especials i activitats

La novena edició del Shopping Nit tindrà lloc aquest dissabte amb prop d’una setantena d’establiments que obriran les seves portes des de les vuit del vespre fins a mitja nit oferint diverses activitats.


Enguany l’entitat organitzadora, l’Associació de Comerciants d’Olot, sortejarà dos lots de productes proporcionats pels mateixos comerços. L’acte tindrà lloc a 2/4 de vuit del vespre davant l’Església de Sant Esteve, el mateix punt on a les vuit s’inaugurarà la jornada amb l’actuació del grup  ‘The Had Haussen Elastic Band’.

Àngel Girona, Associació Comerciants d’Olot: “Aquest any no hi haurà passaports i les persones que vagin a comprar a dues botigues diferents i vinguin amb el tiquet de compra a l’espai de l’associació que hi haurà davant les escales de Sant Esteve, els hi donarem un regal directe”

Els establiments adherits a la iniciativa oferiran aquest dissabte activitats com degustacions i promocions especials per potenciar el comerç a la capital garrotxina. Els usuaris que comprin a dos comerços, a banda de rebre un obsequi, entraran al sorteig d’un sopar per a dues persones al Restaurant Les Cols, una nit amb esmorzar per a dues persones a l’Hotel de la Vall d’en Bas i optaran a lots de productes dels comerços adherits.

Àngel Girona, Associació Comerciants d’Olot: “Per tant és una festa de l’Associació de Comerciants i dels botiguers que hi pertanyen i també per la ciutadania que aquella nit vulguin anar de compres, és una nit especial i per tota aquella gent que ens pugui arribar a visitar”

El Shopping Nit ha esdevingut en un dels esdeveniments comercials més importants de la ciutat per tal de potenciar el comerç olotí i dinamitzar el centre de la capital.