L’Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura d’Olot posa a la venda els tiquets del sopar de la Revetlla de Sant Joan

És el segon any que l’Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura d’Olot organitza la Revetlla Popular de Sant Joan, una festa que aquesta entitat olotina va recuperar després de molts anys sense fer-se.

 Arnau Tuneu, membre AEiG Nostra Dona del Tura: “La Festa de Sant Joan que organitzem des del cau va encarada a crear més activitats que lliguin a l’agrupament i el barri, tal com ens van proposar la mateixes famílies com des de l’associació de veïns del barri de Sant Miquel, obertes a un públic general.”

La celebració de la nit més llarga de l’any s’iniciarà a les cinc de la tarda del dia 23 de juny amb taller de fanalets a la plaça del Carme,  seguit de la Cercavila amb la Flama del Canigó i berenar a la plaça Clarà, organitzat conjuntament amb Òmnium Garrotxa. A partir d’aquí la festa es traslladarà al casal de Sant Miquel, on hi haurà servei de bar fins les dues de la matinada.

Coni  Ávila, membre AEiG Nostra Dona del Tura: “Després, a un quart de nou, fora el casal del barri de Sant Miquel començarà un espectacle infantil (FEFE i Companyia) obert a tot el públic. I a dos quarts de deu, més o menys, començarà el sopar popular amb càtering d’Arrossades de la tieta Rosa. A les onze actuarà el grup de pop català Pla B, i que la cantant és integrant del cau, i a les dotze de la nit actuarà ‘Resiliència’ que és un grup de rap.”

Hi ha temps fins el 17 de juny per reservar els tiquets del sopar enviant un missatge a escoltes.santjoan@gmail.com o bé al 638 84 95 44, i es preveu que durant el mateix dia es puguin comprar un nombre limitat de tiquets al mateix casal de Sant Miquel fins les set de la tarda. Els tiquets es pagaran el mateix dia del sopar. La Revetlla Popular de Sant Joan del cau olotí s’acull als pressupostos participatius de joventut.

Deixa un comentari