S’inicia la instal·lació de la gespa artificial del camp de futbol del Joventut Sant Pere Màrtir

L’alcalde d’Olot en funcions, Josep Maria Corominas, i el president del Joventut Sant Pere Màrtir, Josep Coromina, han visitat aquest matí les obres de renovació del terreny de joc del camp que acull el club. Des de la setmana passada que s’està duent la reforma, que comportarà la instal·lació de gespa artificial d’última generació, un producte combinat de fibres i filaments de 60 mil·límetres d’alçada.


L’actuació té un cost de més de 215.000 euros, un import que suposa la retirada de l’actual gespa artificial, la millora del drenatge, la instal·lació d’un sistema de reg i la col·locació de la nova gespa; l’import també  inclou el manteniment durant els propers 4 anys; l’ajuntament treballa amb la Generalitat de Catalunya i la Federació Espanyola de Futbol per a accedir a properes convocatòries de subvencions.

Josep Maria Corominas, alcalde en funcions d’Olot: “Crec que la ciutat ha fet un pas important en els camps de futbol de promoció; crec que ho necessitàvem.”

Josep Coromina, president Joventut Sant Pere Màrtir: “Agrair l’esforç de l’Ajuntament d’Olot, demostra que el futbol de barri té futur.”

Es preveu que les obres concloguin a mitjans de juliol. El Joventut Sant Pere Màrtir l’estrenarà coincidint amb el seu 50è aniversari, en un moment on té una quinzena d’equips i més de 200 jugadors.

x