Jordi Costa és el nou entrenador de l’Hoquei Olot B-Sensible

S’ha desvetllat el nom del nou entrenador de l’Hoquei Olot B-Sensible: és el barceloní Jordi Costa, molt vinculat a la secció d’hoquei de la Unió Esportiva Horta, on ha desenvolupat la seva tasca els darrers anys portant els equips de base. Així mateix, té experiència a l’OK Lliga, després de ser segon entrenador del masculí del Club Patí Vilanova i entrenador del seu equip femení. Ve a Olot atret pel projecte esportiu.

Jordi Costa, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “He vingut a Olot atret pel projecte engegat per Miqui Ràfols i Quim López; tinc molta il·lusió per consolidar el projecte esportiu, amb ganes d’afrontar un hipotètic ascens d’aquí a uns anys.”


Segons Costa, també coneix a alguns dels components de la plantilla actual per haver-s’hi enfrontat en diverses etapes de la seva trajectòria. Per a ell, la Nacional Catalana és atractiva però sofridora pels tècnics, perquè han d’afrontar contínuament els reptes esportius que planteja. Vol un equip centrat en l’atac a porteria contrària, i aprofitar la feina feta per Miqui Ràfols.

Per a Jordi Pagès, president del Club Hoquei Olot, l’han escollit per les seves qualitats com a entrenador, i creuen que pot ser un revulsiu per a la plantilla després de la marxa de Miqui Ràfols.

Deixa un comentari