L’exposició de dibuix i pintura de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot es podrà veure durant el mes de juny a la capella de Sant Ferriol

Durant aquest mes de juny, es pot anar a visitar l’exposició de dibuix i pintura que han organitzat la trentena d’alumnes que imparteixen tallers d’arts plàstiques a l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot. Un total de 58 obres, 2 de cada alumne, emplenen les parets de la capella de Sant Ferriol.


Pel que fa a les temàtiques, són temes completament lliures que van des del paisatgisme fins al retrat. Les tècniques que s’han utilitzat també són variades: dibuix amb carbó, aquarel·la, acrílics i majoritàriament pintura a l’oli.

Àngel Rigall, professor de dibuix: “Amb 25 anys que fa que estic fent classe, encara ara estic aprenent d’ells. Els professors aprenem també dels alumnes. Sempre acabes aprenent coses noves, per exemple quan ve un alumne nou sempre et sorprèn amb alguna cosa. N’hi ha que venen dient que des de petits que no dibuixen, i al cap de quatre dies estan fent retrats que són bastant bons. Són gent que si s’haguessin dedicat, podrien haver fet una obra bastant bona.”

En edicions passades l’exposició només incloïa els alumnes del curs de gent gran, però aquest any i com a novetat, l’escola ho ha volgut ampliar també per als tallers d’adults, exposant així les obres que han realitzat ambdues classes.

L’exposició estarà disponible fins al 20 de juny, és totalment gratuïta i es pot visitar els dissabtes i dilluns durant tot el dia, i la resta de la setmana de 6 a 8 de la tarda.

Deixa un comentari