Nan Oliveras guanya el seu primer triatló en mitja distància a Zarautz

És l’any del seu debut a la mitja distància de triatló, però el nom de Nan Oliveras comença a estar entre els favorits de la modalitat. El triatleta olotí ha aconseguit guanyar la seva primera cursa en la categoria, a la tercera que participa, i es va estrenar com a campió al triatló de Zarautz, una de les curses més prestigioses de l’estat.


Oliveras es va imposar per 42 segons a Eneko Llanos, onze vegades guanyador de la txapela que es dóna al primer que entra a la meta, i únic espanyol que ha pujat a un podi a l’Ironman de Hawaii. Per a Nan, la victòria és sorprenent.

Nan Oliveras, triatleta: “Aquesta vegada ens ho agafem competint menys, perquè les curses ens xafen molt. Hem entrenat molt bé, i ho anem fent de forma progressiva. Però ni molt menys ens pensàvem que podríem guanyar, i fer-ho a la tercera carrera. Estem molt satisfets.”

Amb la victòria, Nan Oliveras es va endur la recompensa de 5.000 euros pel guanyador, en una competició que va reunir a més de set-cents participants i 40.000 espectadors en diferents punts del recorregut.