Arriba a Les Preses el musical ‘Homeless’

Arriba a Les Preses el musical social ‘Homeless’, un espectacle que forma part de la campanya ‘Ningú dormint al carrer’ de la Fundació Arrels amb la col·laboració de l’Associació ActivArte i Homeless Entrepreneurs per tal de visibilitzar la situació de les persones sense sostre.

Cristina Cervantes, Homeless el Musical: “És un col·lectiu que és molt vulnerable i que gairebé no té repercussió als mitjans, no se’n parla. De fet, una de les coses amb les quals ens vam trobar és que la gent no els mira a la cara i hi ha moltes creences que no són certes i nosaltres ens vam replantejar el poder canviar això”

Música en directe, acròbates i espectacles audiovisuals són alguns dels elements que formen el musical que ha estat creat en base a casos reals.

Cristina Cervantes, Homeless el Musical: “Aquí ens va ajudar molt la Fundació Arrels, vam anar allà i ens van ajudar a entendre la seva situació, com vivien i què els passava”

El protagonista és un músic que es queda sense llar a causa d’una separació, d’aquesta manera el musical intenta mostrar les dificultats de les persones sense sostre, apropant al públic a una realitat que pot afectar a qualsevol persona.

Cristina Cervantes, Homeless el Musical: “Això va ser una responsabilitat de l’autor, que és en José Luis Sánchez de l’Associació ActivArte perquè volíem fer alguna cosa lúdica, entretingut i alegre d’una situació molt dura”

Aquest diumenge 16 de juny a les 6 de la tarda al Centre Cultural de Les Preses tothom qui ho vulgui podrà gaudir del musical per un preu de sis euros. Tots els fons recaptats de la venta d’entrades es destinaran a les dues fundacions que hi col·laboren per tal que puguin continuar treballant per oferir una ajuda a les persones sense llar.

Deixa un comentari