Els alumnes garrotxins viuen l’última jornada de la selectivitat amb més tranquil·litat

Avui s’acaben tres dies intensos per als estudiants pre-universitaris, amb l’última jornada de la selectivitat. A l’institut Montsacopa d’Olot els alumnes garrotxins i ripollesos han fet les últimes proves en un ambient més relaxat, a falta de poques hores perquè comencin les vacances d’estiu.


Durant la jornada queden només els exàmens que serveixen per a pujar nota, més enllà dels comuns que faran mitjana amb la nota del global de batxillerat. L’ambient és més tranquil, i els estudiants han trobat que algunes proves eren força senzilles, com la de Geografia.

Lara Font, estudiant: “Era molt fàcil, també la que menys em preocupava, però sense estudiar es podia fer perfectament”

Núria Bayona, estudiant: “L’exàmen de geografia era més fàcil del què ens esperavem perquè eren preguntes de donar opinió, pèr tant, ha estat foça fàcil”

Així s’acaben tres dies d’exàmens que poden determinar el futur dels estudiants, i que sempre trasbalsen la rutina tant d’alumnes com de professors, malgrat que sempre acostumin a acabar sense incidències i amb bones sensacions de la tasca realitzada.

Càndid Sempere, director Institut Montsacopa: “El que fem és buidar l’institut amb els alumnes que ocupen habitualment les aules aquests tres dies i han estat fent sortides. Després el que hem fet ha estat seguir la infraestructura perquè va tot molt rodat”

Sergi Chinchilla, estudiant: “La gent té les expectatives de què la selectivitat és molt difícil i que has d’estudiar molt però jo crec que si portes una bona base d’estudi ja des de Batxillerat pots aprovar sense problemes”

Els exàmens d’aquesta tarda de Disseny, Literatura catalana i Tecnologia industrial clouran aquest període de proves d’accés a la universitat.

x