Es celebra l’últim ple del Consell Comarcal de la Garrotxa amb Joan Espona com a president

Una sessió curta de deu minuts va posar fi a l’actual mandat del Consell Comarcal de la Garrotxa, els últims amb Joan Espona com a president del plenari. Espona espera haver contribuït al desenvolupament de la comarca després de 13 anys encapçalant l’ens, i 22 com a membre del Consell.

Joan Espona, president Consell Comarcal: “És un terç de la meva vida, i haver treballat en bé de la comarca i del país és una gran satisfacció.”

Durant l’últim mandat, s’havien plantejat dos noms com a possibles substituts: són Santi Reixach, alcalde de la Vall de Bianya, i Eduard Llorà, batlle de Les Planes d’Hostoles. Però el dubte s’esvaeix, perquè a l’espera d’algun altre candidat, Llorà optarà per formar part de la Diputació de Girona.

Santi Reixach, alcalde en funcions Vall de Bianya: “Sempre havia dit que quan plegués en Joan Espona em faria il·lusió ser president comarcal; estic encantat que el partit em proposi, però hem d’esperar que l’assemblea de militants aval·li aquesta aposta. Crec que puc fer una bona feina per a la comarca i amb molta il·lusió.”

Eduard Llorà, alcalde en funcions de Les Planes d’Hostoles: “És un honor que pensin en mi, i que pensin que la feina que he fet aquests anys és bona, i que per tant puc continuar treballant pel partit. Esperem que l’Assemblea ho ratifiqui, i em poso a disposició de tots els militants i alcaldes del partit d’ara en endavant.”

La decisió final la prendran els militants la setmana del 25 de juny.

Deixa un comentari