L’Escola Pia d’Olot celebra la cloenda d’un dels seus millors cursos esportius

El júnior i el mini femení, així com el sots-25 i el júnior masculí són els quatre equips de bàsquet de l’Escola Pia que han aconseguit guanyar el seu campionat de lliga. Així mateix, tres formacions més han aconseguit quedar en tercera posició, contribuint així a rubricar una de les millors temporades esportives del club del centre educatiu.


L’Escola Pia, que té un total de 12 equips federats, es mostra satisfeta per un èxit inesperat, però que considera que es fonamenta amb la voluntat d’integració de les seves formacions, on els grans ajuden als més petits a iniciar-se en el món d’aquest esport.

Joan Miquel Zarza, director Escola Pia: “Més enllà dels èxits, el que és millor és la feina que es fa des d’un punt de vista educatiu, i obrir el bàsquet a la ciutat. El que m’agrada més és l’ambient de bàsquet generat a l’escola.”

Joan Danés Gifre, coordinador Bàsquet Escola Pia: “Estem oberts a tothom, i més de la majoria dels jugadors vénen de fora de l’Escola Pia. També ens funciona el cop de mà que fan els grans als joves, fent que així es propagui la nostra forma de jugar.”

Aquest dissabte tindrà lloc la cloenda de la temporada de l’Escola Pia, amb la disputa de partits amb jugadors de totes les formacions. També es donaran premis als esportistes més representatius, més enllà de la seva qualitat, i la jornada s’acabarà amb un dinar de tècnics i jugadors.