El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa prepara el 8è congrés català amb Manuel Álvarez com a nou representant de la Garrotxa

La gent gran té un pes poblacional molt important a la Garrotxa. Fa anys, que aquest sector de la població compta amb un òrgan representatiu a la comarca, el Consell Consultiu de la Gent Gran. Aquesta setmana s’ha formalitzat el relleu del representant de la Garrotxa al Consell de la Gent Gran de Catalunya, que el proper 25 d’octubre celebrarà el seu 8è congrés, per al qual s’esperen aportacions provinents de totes les comarques.


Manuel Álvarez és el nou representant de la Garrotxa al Consell de la Gent Gran de Catalunya. Pren el relleu de Josep Collell, president del Casal de la Gent Gran de Castellfollit de la Roca.

Manuel Álvarez, representant Garrotxa Consell de la Gent Gran de Catalunya: “Yo quiero proponer lo que llamo equipos de trabajo, es decir, personas y grupos que se dediquen a trabajar en un grupo o en dos, lo que ellos quieran. Si es en uno, pues uno. Por ejemplo pensiones, salud, movilidad”

El relleu es va aprovar en el darrer ple del Consell Comarcal de la Garrotxa i s’ha formalitzat al Consell Consultiu celebrat aquesta setmana. El consell consultiu d’aquesta setmana va ser presidit pel president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona, amb la presència dels membres dels diferents casals de la gent gran de la comarca i la directora dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies, Marta Casacuberta, qui va explicar els dos blocs en què s’estructurarà el proper Congrés de la Gent Gran de Catalunya, per al qual ja hi ha data. Se celebrarà el proper 25 d’octubre al Mont Sant Benet, a Sant Fruitós del Bages. S’hi parlarà dels drets i deures de les persones grans i de polítiques d’adaptació de la societat a l’envelliment. Per al 8è Congrés s’esperen aportacions del territori. Al Consell Consultiu ja se’n van recollir. Es poden seguir aportant complimentant els qüestionaris que es troben a la pàgina web del Departament de Treball i Afers Socials.

Manuel Álvarez, representant Garrotxa Consell de la Gent Gran de Catalunya: “Cada tres meses, de momento, está programado un plenario del Consell Consultiu y allí convergerán todas las asociaciones, representantes y personas que quieran asistir y se plantearan todos los temas”

Al Congrés hi assistiran diversos delegats de la Garrotxa que han estat elegits aquesta setmana. Acabarà amb la tramesa del Manifest, amb les conclusions, que seran lliurades a les administracions i entitats que li hauran de donar compliment al territori i sobre les quals es farà un seguiment.

Deixa un comentari