Sant Feliu de Pallerols celebra aquest diumenge la 45a Pujada a la Salut

Aquest diumenge a Sant Feliu de Pallerols es celebra la 45a Pujada a la Salut, una cursa de muntanya organitzada pel Club Atletisme Pescallunes des del 1975.


3km i 550 m de desnivell positiu és el que separa el centre de Sant Feliu del Santuari de la mare de déu de la Salut. Un recorregut amb 3 sectors de diversa dificultat, des del primer km per un terreny suau fins a l’últim tram de pendent màxima entre una fageda.

Enguany els joves del Club Atletisme Pescallunes han volgut agafar el relleu de l’organització després de 44 anys.

David Duran, organitzador Pujada a la Salut: Els meus pares portaven ja molts anys a la organització. Van proposar un canvi i els joves del club l’hem fet. Aquest any serà el primer, portem algunes novetats que esperem que agradin a tothom.

Per exemple, s’ha canviat la samarreta d’obsequi per una tovallola, i a més amb el propòsit d’incentivar als esportistes d’elit, s’obsequiarà amb 200 euros a qui superi el record, tant dones com homes. Una fita que en homes no s’assoleix des dels anys 90 i en dones des del 2013.

Per als corredors, la sortida serà a les 8:30 del matí des del firal i qui no vulgui competir, podrà fer la pujada en família sortint tranquil·lament des del mateix punt.

Les inscripcions estaran disponibles fins avui al web tempsxcurses, però qui vulgui també podrà inscriure’s a primera hora del matí de diumenge a la mateixa sortida.

En l’edició passada van participar-hi més de 200 persones i es van crear una desena de categories.