‘Animals de companyia’ completa les representacions a l’Orfeó amb entrades exhaurides a totes les funcions

Aquest cap de setmana, és l’última oportunitat pels garrotxins i garrotxines de veure a l’Orfeó Popular Olotí ‘Animals de companyia’, una obra de teatre escrita per Estel Solé, dirigida per Xevi Rossell i organitzada per la companyia Una Càpsula de Teatre.


L’obra, una tragicomèdia realista, parla sobre la societat hipòcrita en la que vivim, en la qual sovint no dir la veritat pot qüestionar valors tant importants com l’amistat o la sinceritat. Una història d’egos i enveges que constata que la soledat i la necessitat d’afecte poden fer que tots plegats ens convertim en això, en animals de companyia.

 Xevi Rossell, director d’Animals de companyia: El fet d’etiquetar-la com a tragicomèdia, el fet que hi hagi la paraula comèdia no vol dir que sigui una obra banal, sempre diem que nosaltres les obres que fem al petit format ens agrada que l’espectador marxi pensant en el que ha vist. I és una obra que conté moltes emocions, malgrat hi ha situacions còmiques però que esdevenen de lo tràgica que és la situació.

La companyia farà les últimes 3 representacions  aquest dissabte i diumenge al vespre a l’Orfeó, que ara mateix conten amb les entrades exhaurides.

Els garrotxins i garrotxines tindran algunes oportunitats més per veure l’obra: dues dindre el marc de la festa major de Sant Joan les Fonts i una altra durant les Festes del Tura d’Olot, amb la venda d’entrades anticipades a partir del 16 de juliol.

Una Càpsula de Teatre, que aposta gairebé sempre pel petit format, estrena cada any a la capital garrotxina una producció teatral diferent.