Artur Colomer (Units per Sant Feliu-AM) és el nou alcalde de Sant Feliu de Pallerols després de dues dècades amb Joan Casas com a batlle

Entre aplaudiments i amb molta emoció per part del nou equip de govern. Així és com s’ha constituït aquest dissabte al migdia l’ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, que canvia d’alcalde i de color polític després de dues dècades amb Joan Casas com a batlle. Com era previsible, el candidat més votat a les eleccions, Artur Colomer d’Units per Sant Feliu, ha sortit escollit amb els cinc vots del seu grup, la candidatura adscrita a Esquerra Republicana de Catalunya.

Artur Colomer, Alcalde Sant Feliu de Pallerols: Afrontem el projecte amb molta il·lusió de poder treballar per un bé comú i tirar endavant l’ajuntament de la millor manera possible. Vull ser un alcalde obert i escoltar tothom, resumidament.

Els portaveus dels dos grups de l’oposició, Fèlix Castanyer de JuntsxCatalunya  i Joan Casas, de Connectats amb Sant Feliu, també han presentat la seva candidatura. Tots dos comencen una nova etapa al consistori des de dos grups diferents, amb dos regidors cadascun, després de formar part de l’anterior equip de govern. Castanyer ha assegurat que treballarà per reforçar la bona entesa entre els veïns.

Fèlix Castanyer, Portaveu JuntsxCat Sant Feliu de Pallerols: Des del minut u que ens vam presentar vam dir que calia treballar per la cohesió social a Sant Feliu. També hi ha molts projectes engegats que hi donarem suport si volen tirar-los endavant.

El ja excalcalde Joan Casas, que té una causa oberta per presumptes irregularitats en la urbanització del Pla de Bastons, s’ha mostrat obert a col·laborar amb el nou equip de govern i ha confirmat que deixarà el càrrec de regidor quan conegui la sentència.

Joan Casas, Portaveu Connectats per Sant Feliu: Un cop s’hagi solucionat aquest tema, que llàstima que la justícia sigui tan lenta, em toca descansar de la política, treballar de manera individual i col·laborar amb l’Ajuntament que hi hagi.

Sant Feliu de Pallerols és un dels sis municipis de la Garrotxa que des d’avui té nou alcalde. Es dona al cas que Francesc Prat, denunciant de Casas i antic regidor a l’oposició, torna a l’ajuntament com a part de l’equip de govern.

x