El nou alcalde de Tortellà no descarta un pacte de govern amb l’oposició tot i la majoria absoluta

Tortellà canvia d’alcalde per segon mandat consecutiu. Josep Reig, cap de llista de Som Tortellà, candidatura adscrita a Esquerra Republicana de Catalunya, és el nou batlle del municipi amb una majoria absoluta de cinc regidors. Aquest dissabte a la 1 del migdia va celebrar-se el ple de presa de possessió dels set regidors que passen a formar part del consistori, enmig d’un ambient emotiu. Reig va rebre la vara d’alcalde entre aplaudiments.

Josep Reig, alcalde Tortellà: “L’important és que al dia a dia les coses funcionin. Volem afrontar reptes i projectes de futur amb tota la serenitat i calma que puguem i ser capaços d’aconseguir millorar aspectes que creiem que fa falta al poble”.

La cap de l’oposició, Núria Orri, de la candidatura independent Fem Tortellà, també s’estrena en el càrrec. El grup tindrà dos regidors i no descarta entrar a l’equip de govern.

Núria Orri, Fem Tortellà: “El nostre objectiu és portar-nos bé amb l’actual equip de govern del qual acabem de formar l’ajuntament. Estem encara pendents de tenir una reunió amb ells per decidir quina és la intencionalitat que tenen vers nosaltres. És a dir, si tenen pensat alguna regidoria o si ens tenen pensat tenir a l’oposició”.

 Segons va explicar Reig, la possibilitat d’un pacte es confirmarà més endavant al ple del cartipàs municipal.