Lluís Amat (La Vall Plural) afronta el seu segon mandat com a alcalde amb el grup de JxCat de Toni Arimany a l’oposició

El nou ajuntament de la Vall d’en Bas també s’ha constituït aquest dissabte a les dotze del migdia. Tots els regidors han promès el seu càrrec i Lluís Amat ha rebut la vara d’alcalde per segon mandat consecutiu. Després d’obtenir millors resultats a les eleccions munipals del 26 de maig, La Vall Plural governarà al municipi amb vuit regidors més.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: “Estem molt contents, molt contents sobretot per l’alta participació que hi va haver a la Vall d’en Bas amb més del 80% i el que tenim és un sentiment molt gran d’agraïment”


Toni Arimany, de JuntsxCat a la Vall d’en Bas, és el nou cap de l’oposició amb tres regidors. Ha comentat que el resultat de les eleccions no ha estat l’esperat però continuaran treballant per portar les seves propostes als plens.

Toni Arimany, portaveu Juns per la Vall: “Pensem treballar per la Vall, treballar en positiu i intentarem fer moltes aportacions i que les poguem portar a terme. I com ja havíem dit al programa les petites coses i petits detalls de la vall també pensem portar-les als plens”

El batlle ha assegurat que entre els seus prinicpals objectius s’hi troben l’habitatge, la sobirania energètica i l’educació.

 

x