Maria Vidal es converteix en la primera alcaldessa de Sant Joan les Fonts

Sant Joan les Fonts va viure dissabte un moment històric per al municipi, per primera vegada una dona ha assolit l’alcaldia de la vila, en aquest cas, és Maria Vidal, de Junts per Catalunya qui governarà durant aquest proper mandat. A les 12 del migdia s’iniciava l’acte de presa de possessió a la sala de plens del consistori amb els 11 regidors que ja han passat a formar del nou Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: “A dia d’avui amb un gran honor pel què representa, segurament amb el temps entendré què significa ser això perquè per Sant Joan les Fonts és històric i és un gran repte però se que m’han fet confiança i que tenim un gran equip de treball per poder desenvolupar aquesta tasca”

Amb sis regidors Maria Vidal assolia la majoria absoluta a les passades eleccions municipals i l’oposició, encapçalada per Isabel Rigat, n’assolia un total de cinc.

Isabel Rigat, portaveu Sant Joan Plural: “Primer de tot mirar si l’altre equip que està al govern ens permet treballar conjuntament amb ells i mirar realment quina aportació ens deixen fer”

Sota un fet que passarà a la història política del municipi, dissabte Maria Vidal va prendre possessió del seu càrrec com a alcaldessa de Sant Joan les Fonts.

x