Pep Companys afronta el seu tercer mandat com a alcalde amb una majoria absoluta de vuit regidors

El president comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya, Pep Companys,  d’UnitsxSanta Pau-ERC, va rebre dissabte la vara d’alcalde per tercera vegada consecutiva. Companys afronta aquest nou mandat amb un equip renovat i una àmplia majoria absoluta, després d’obtenir vuit dels nou regidors.

Pep Companys, alcalde Santa Pau: “Encarem el nou mandat amb molta il·lusió i ganes de treballar. Els resultats penso que ens reforcen i avalen el nostre projecte pel poble. Nosaltres sempre diem que s’escullen els projectes del poble i les persones que han de liderar aquests projectes”.

 David Nájera, de Junts per Catalunya Santa Pau, és l’únic regidor a l’oposició.

David Nájera: “Farem una oposició constructiva i fiscalitzarem aquest mandat”