Riudaura constitueix l’Ajuntament amb Agustí Llop com a nou alcalde

Amb un resultat molt ajustat amb només 52 vots de diferència, Riudaura Plural, candidatura adscrita a Esquerra Republicana,  entra a l’Ajuntament de Riudaura amb quatre regidors front els tres que ha assolit Junts per Catalunya. El de Riudaura va ser el segon ple a constituir-se a la Garrotxa amb Agustí Llop com a nou alcalde del municipi.

Agustí Llop, alcalde de Riudaura: “Nervis, molts nervis en el dia d’avui. Gràcies al poble per haver-nos donat aquesta oportunitat i ens esperen quatre anys de feina”

Tots dos grups municipals coincideixen amb els principals projectes que s’han d’executar, la construcció de la depuradora i l’obertura del centre cívic.

Agustí Llop, alcalde de Riudaura: “Assentar-nos i començar a veure com està tot realment, començar a parlar amb l’ACA i amb els arquitectes del centre cívic i començar a treballar per tirar endavant el projecte”

Miquel Puig, portaveu Junts per Catalunya a Riudaura: “Nosaltres venim a treballar, avui és un dia que passem del dit al fet i el que farem primer de tot és intentar col·laborar al màxim amb l’equip de govern”

El de Riudaura va ser el segon dels plens a constituir-se a la Garrotxa a les 10 del matí amb els set regidors que formaran part de l’Ajuntament en aquesta nova legislatura.

Deixa un comentari