La Canya supera el Sant Roc i s’emporta la Copa de Veterans (5-1)

El Camp de Futbol de la Canya va acollir aquest dissabte a la tarda la final de la Copa de Veterans. L’AE La Canya va aconseguir superar el CF Sant Roc i es va emportar la Copa per 5-1. La Canya també ha guanyat la lliga sense haver perdut cap partit.

Josep Maria Fabregó, president Consell Esportiu de la Garrotxa: “Com cada any ha sigut una lliga normal amb 12 equips. Ens sembla que aquesta competició és per venir-hi a gaudir perquè tots els conjunts que havien estat a Olot i a la comarca es tornin a retrobar”.


El partit va ser disputat. El Sant Roc es va avançar marcant el primer gol de la tarda, però tot i això, la Canya va ser capaç de remuntar el matx.

Ernest Grau, jugador AE La Canya: “Ha sigut un partit molt disputat. El Sant Roc és un equip molt combatiu. Sempre ens posen les coses molt difícils, no donen mai una pilota per perduda. Al final, gràcies a la qualitat dels jugadors que tenim a davant i a la banqueta, ens hem pogut endur el partit airosament. Molt contents. La veritat és que la Copa era una competició que encara no havíem guanyat aquí a la Canya. Vam guanyar la lliga fa dos anys, aquest any l’hem tornat a guanyar, però la Copa se’ns resistia”.

 

David Fajardo, jugador CF Sant Roc: “Nosaltres físicament no fem entrenaments i es nota. La primera part l’hem pogut aguantar bé, però la segona meitat han demostrat que tenen grans jugadors a davant. He hagut de salvar unes quantes ben bones, però l’equip és l’equip i avui ha sigut fantàstic. Sempre és fantàstic jugar contra la Canya, perquè ells juguen i deixen jugar, i ens agrada molt”.

Quan va finalitzar el matx, es va donar pas a l’entrega de trofeus.