El Shopping Nit va omplir els carrers del centre d’Olot

La novena edició del Shopping Nit ha tornat a omplir aquest dissabte a la nit els carrers del centre de la capital garrotxina. Una setantena de botigues associades a l’Associació de Comerciants d’Olot han participat en l’esdeveniment, que ha començat a les 8 del vespre a les escales de Sant Esteve, amb la banda de dixie The Had Haussen Elàstic Band. El mateix conjunt ha sigut l’encarregat de portar la seva música pels carrers d’Olot. Una edició en què els comerços de la ciutat han obert les seves portes als consumidors en un ambient lúdic i espectacles amb música al carrer.

Jordi Rovira, president ACO: “Jo penso que entre botiguers, participants i tota la gent que ve a Olot per participar en aquest Shopping Night té un interès molt important. Cada any hi ha més gent pels carrers”.

Com cada any, l’ACO ofereix als consumidors la possibilitat de participar en un sorteig, enguany es tractava d’uns lots fets pels comerciants, un sopar al restaurant Les Cols per a dues persones i un sopar a l’Hotel de la Vall d’en Bas.

Jordi Rovira, president ACO: “Aquest any hem canviat el sistema. Abans fèiem un sistema de passaports. Aquest any tenim un sistema de premi directe. A més, la gent que pugui fer dues compres opten a un premi important, que són uns lots fets pels comerciants”.

Les botigues han valorat molt positivament l’esdeveniment.

Miquel Fluvià, Fluvià Òptics: “Hem tingut gent durant tota la tarda, tot el vespre. Realment, la valoració és molt positiva i, al final, arribes a la conclusió que t’agrada fer coses diferents”.

 

Tura Planella, Atura’t: “És un dia que hi ha molta gent i les persones s’ho agafen amb ganes. Hi ha descompte i la gent ho aprofita”.

Milers de visitants d’arreu de la comarca però també molts d’altres províncies aprofiten la vetllada per passejar, comprar i beneficiar-se dels descomptes i promocions que ofereixen alguns establiments.

Marta Perarnau: “Tot el que es faci per millorar el comerç d’Olot em sembla molt bé”.

 

Lluís Planeses: “Em sembla que s’hauria de fer més vegades, perquè amb una sola vegada la gent no té temps”.

 

Laia Grau: “Jo personalment crec que està molt bé perquè és una oportunitat per la gent. Les coses estan millor de preu”.

 

Pau Roman: “Sempre que s’acitivi el comerç de la pròpia ciutat i de proximitat em sembla positiu”.

 

Adrià Casas: “Està bé que la ciutat d’Olot desenvolupi aquest tipus d’activitats, perquè realment fomenta el desenvolupament social i econòmic d’Olot”.

 

Clara Zanuy: “És molt bona iniciativa per fer sortir la gent al carrer. M’he trobat tan públic jove com públic una mica més gran. Trobo que està molt bé, perquè et motiva a sortir de casa”.

 

A més de les iniciatives que han ofert els mateixos comerços, el grup musical Germà Negre ha actuat a la Plaça Major davant centenars d’espectadors. Junt amb la campanya de rebaixes i la botiga al carrer, el Shopping Nit s’ha consolidat com una de les activitats més destacades del calendari comercial de la ciutat i un dels esdeveniments de dinamització del centre de la ciutat.

Deixa un comentari