Els Mossos detenen quatre veïns d’Olot per un robatori en un domicili de Colera, a l’Alt Empordà

Els Mossos d’Esquadra han informat avui de la detenció de quatre persones com a presumptes autors d’un robatori a l’interior d’un domicili de Colera, a l’Alt Empordà. Agents de la policia de la Generalitat de la comissaria de Figueres van detenir el passat dijous tres homes d’entre 39 i 46 anys i una dona de 24, tots ells veïns d’Olot, després de rebre l’alerta que uns individus havien entrat en un habitatge de Ca la Rovellada del municipi, al voltant de les set de la tarda. La patrulla no va trobar ningú dins el domicili saquejat però va localitzar els quatre detinguts uns minuts més tard a l’entorn de la casa. Al vehicle que portaven s’hi va localitzar una gran quantitat de material de procedència desconeguda, com poden veure a la fotografia. Des d’estris de busseig a diverses ulleres de sol o una desena de canyes de pescar i ampolles de begudes alcohòliques.  La investigació continua oberta i no es descarta que els detinguts estiguin implicats en altres robatoris. El dia 14 van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.