La pastisseria Ferrer organitza un tastet musical relacionat amb la xocolata

La Pastisseria Ferrer va preparar el passat divendres, un tastet de música; un tast especial que barrejava el cant coral amb la xocolata.


El tastet consistia en escoltar un tema a capella mentre els participants degustaven un postre relacionat amb la cançó. Els encarregats de donar-li el toc musical va ser el grup In crescendo, guanyadors de la segona edició del programa musical Oh Happy Day!

Jordi Ferrer: “Cantaran a diferents estàncies de Ferrer Xocolata, i cada cançó tindrà la seva explicació inicial, cantaran i per la nostra part explicarem el postre, com l’hem relacionat amb el tema i després es passarà el postre perquè la gent el pugui degustar.”

En aquesta primera edició, hi han participat més d’una vintena d’assistents.

Jordi Ferrer: “És la primera però no serà l’última. Ja tenim dos més en ment, tot i que intentarem espaiar-los una mica en el temps.”

Pastisseria Ferrer, és una xocolateria centenària de la capital garrotxina creada al voltant del 1907. Durant l’any organitzen diversos tallers a l’entorn de la xocolata tant per a petits com per grans i també disposen d’un espai de degustació.