El Club Natació Olot, satisfet de l’evolució dels nedadors durant la temporada

El Club Natació Olot encara la fase de Campionats de Catalunya i d’Espanya que tindran lloc les properes setmanes amb l’únic objectiu de millorar el rendiment personal dels seus nedadors; el seu director tècnic, Diego Méndez, està satisfet dels resultats aconseguits fins al moment.

La temporada del Club Natació Olot encara una de les fases més crucials: en les properes setmanes, es disputen els Campionats de Catalunya i d’Espanya de les diferents categories, i el club s’ha assegurat presència en tots ells. Tot i això, no es marca cap objectiu concret pel que fa al resultat final, sinó que pretén que cada nedador millori el seu rendiment individual. Fins al moment, l’equip tècnic de la secció de natació es mostra satisfeta de l’evolució dels nedadors: consideren que la victòria per equips al Circuit Girosona, així com la novena posició assolida a la Copa Catalana de natació, certifiquen el seu bon treball.

Diego Méndez, Director Tècnic CN Olot: “Personalmente le doy mucho valor, ya que es una copa absoluta, aunque nosotros no tenemos muchos componentes absolutos. Hemos mantenido la novena posición, y si pensamos que los que han quedado delante son los mejores clubes de España, eso dice mucho del nivel que tenemos ahora mismo.”

El primer dels Campionats serà el de Catalunya de relleus en categoria benjamina, el proper cap de setmana a Reus. Na