El Firal Petit acull una oportunitat única per practicar ‘surfskate’

En el marc de la programació de La cua del drac d’activitats d’estiu a la ciutat d’Olot, aquest diumenge el surf ha arribat a la capital garrotxina, salvant les distàncies. Concretament el Carver, una modalitat la qual, a partir d’uns monopatins que simulen el moviment que fa una taula de surf permeten practicar aquesta modalitat esportiva sense necessitat d’aigua i mar. D’aquesta manera, el Firal Petit es s’ha omplert, sobretot de nens, per aprendre tota mena de trucs o bé iniciar-se, gràcies a l’ajuda d’uns professionals en la matèria.

Eduard Muntanya, Carverskateboards: “Sí que és veritat que als nens els hi encanta, i el que hem volgut fer, que molta gent ens ho demanava, era fer alguna cosa d’aquest tipus a Olot, ja que és una cosa que si que fem en campionats de surf al País Basc o  les Illes Canàries, entre altres llocs, i així ara els aficionats i la gent que s’hi haurà volgut engrescar, h hauran pogut tastar de primera mà.”

Segons els organitzadors l’skate és un esport que està clarament l’alça a la Garrotxa en els últims temps, i el surf no es queda enrere, malgrat a la nostra comarca no disposi de mar o les condicions ideals per practicar aquest tipus de modalitats, més habituals de zones, per exemple, atlàntiques.

x