Fluvià Òptics presenta la seva nova imatge i la campanya ‘Posa’t a la moda, posa’t Fluvià’

Una de les sales de cinema d’Olot va omplir-se aquest dilluns al vespre i no pas per l’estrena d’una pel·lícula. Va ser en motiu de l’acte de presentació de la nova imatge de Fluvià Òptics. L’empresa olotina, situada al carrer Sant Rafel de la capital garrotxina, va voler compartir amb els seus clients el resultat de l’última reforma de les instal·lacions, en diversos vídeos que es van projectar a la pantalla de la sala.També es va presentar la darrera campanya promocional de l’establiment, ‘Posa’t a la moda, posa’t Fluvià’, i un tercer vídeo on apareix la mascota de la marca, en Fluviet.

Miquel Fluvià, Propietari Fluvià Òptics: En aquest vídeo hi apareix una campanya on apareixen 50 clients, 50 persones que tots coneixem, amb un  gest tan senzill com posar-se unes ulleres. En 33 anys hem fet un camí, que ha culminat amb una reforma que ha canviat totalment la seva imatge.

En els propers dies l’establiment olotí disposarà de la pantalla de leds més gran de la demarcació, on es projectaran els vídeos que es van poder veure aquest dilluns al cinema. Fluvià Òptics compta amb més de 34.000 clients a la Garrotxa i comarques veïnes, i ha esdevingut un referent del sector per la seva capacitat d’innovació.