Les Preses acull el musical social Homeless amb un gran èxit d’espectadors

Les Preses va acollir el passat diumenge el musical social ‘Homeless’, un espectacle que forma part de la campanya ‘Ningú dormint al carrer’ de la Fundació Arrels i amb la col·laboració de l’Associació ActivArte i Homeless Entrepreners.
L’espectacle, amb gairebé una desena d’artistes entre acròbates, ballarins, músics, actors i cantants, te com a objectiu donar visibilitat a les persones sense sostre mostrant les dificultats per les que passen, per apropar l’espectador a una realitat que pot afectar a qualsevol del nostre entorn.

Cristina Cervantes, musical Homeless: Aquest musical és un musical de les persones sense sostre. Llavors explica una mica històries reals, varis casos, per canviar les creences que tenim d’aquest col·lectiu. És una persona que es queda al carrer per una història sentimental, i coneix una noia que també es queda al carrer i llavors s’ajuden entre ells. Aquesta és una mica la trama.

Tots els fons recaptats de les ventes s’han destinat a les dues fundacions que hi col·laboren per tal continuar treballant per oferir una ajuda a aquest col·lectiu.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: Al ser un musical solidari per les persones sense sostre, amb la campanya que està fent arreu del país, posar també des de Les Preses i des de la Garrotxa, doncs posar aquest granet de sorra per aquesta gent.

Segons les últimes dades a Catalunya, aproximadament son 60.000 les persones que es troben sense casa.

x