L’Escola Municipal de Música d’Olot continua amb els actes de celebració del seu centenari

L’Escola Municipal de Música d’Olot donarà per finalitzats els actes de la celebració del seu centenari aquesta setmana. Els esdeveniments principals s’han dut a terme als tres edificis on l’escola ha estat ubicada durant el seu segle d’història, el primer d’ells va tenir lloc el passat mes d’abril al Pati de l’Hospici, el segon serà el proper dimecres dia 19 a l’edifici actual amb una conferència i posterior concert i el tercer tindrà lloc dijous dia 20 a l’edifici del Carme.

Xavier Pallàs, Director Escola Municipal de Música d’Olot: “Vam programar tots els actes que faríem durant el curs per fer una mica d’història de l’Escola de Música, per tant, fer concerts on hi havia hagut la seu de l’escola”

L’escola ha volgut agrair a totes les persones que n’han format part durant aquests 100 anys i ha enviat més de 2.000 cartes per convocar a tots els ex alumnes i professors a l’acte de cloenda del centenari que es durà a terme divendres dia 21 al Parc Nou, on s’ha preparat una cercavila amb la col·laboració dels gegants de la faràndula de la ciutat i, posteriorment, tindran lloc diverses actuacions que finalitzaran amb una peça conjunta de l’himne de l’alegria i un sopar popular.

Paral·lelament als actes que s’han dut a terme per celebrar el centenari també s’està escrivint un llibre sobre la història de l’escola.

Xavier Pallàs, Director Escola Municipal de Música d’Olot: “El llibre si tot va bé sortirà a la tardor. Penso que una bona data per presentar-lo és per Santa Cecília, que és la patrona dels músics i, per tant, esperem que al novembre ja puguem tenir aquest llibre de la història de l’Escola de Música, que penso que també marca una etapa de la història d’Olot”

Amb la celebració d’aquests actes l’Escola Municipal de Música d’Olot vol posar en valor la història del centre i celebrar el seu centenari amb tots els alumnes i professors que hi han format part.

Deixa un comentari