Olot celebra el Dia Internacional de la Ioga amb 12 hores de tallers, xerrades i sessions de meditació diverses

Olot ha celebrat aquest diumenge el Dia Internacional de la Ioga amb dotze hores de tallers, xerrades i meditació que centenars de persones van poder gaudir a les instal·lacions del Pavelló Municipal d’Esports.

Isabel Curós, Associació Ioga Shanti Nilaya: “Sobretot perquè la gent pugui conèixer vàries disciplines, i la gent que ha ho coneix ho pugui practicar. I com a novetat aquest any tenim un professor de Navarra que ens fa una sessió de ioga màgic, un estil molt particular. Aquí l’entorn ens proporciona un espai obert, verd; aquí a dintre amb els vidres… Principalment la gent que no ho coneix entra pel component físic de desbloquejar el cos i alliberar tensions, llavors hi ha els qui entren per un motiu més intern,emocional, mental, de respiració… i tot això dona lucidesa mental, benestar a la vida, per viure més feliç.”

Olot és, precisament, la ciutat de la demarcació de Girona que es celebra de forma més gran aquesta diada, que es duu a terme des de fa 5 anys, quan arran d’una candidatura a les Nacions Unides va néixer un dia dedicat a aquesta tècnica de relaxació, tant necessària.

Deixa un comentari