El biker olotí Martí Vayreda disputarà amb la selecció catalana el proper Campionat d’Espanya

El biker olotí Martí Vayreda disputarà amb la selecció catalana el proper Campionat d’Espanya, un pas més per arribar a poder competir els campionats europeu i mundial. Vayreda afirma afrontar aquesta nova etapa amb força per poder assolir els seus objectius com a corredor de biketrial.

Martí Vayreda, corredor de biketrial: “Estic molt content de poder anar amb la selecció catalana un any més al Campionat d’Espanya, és el primer pas per anar després també amb la selecció espanyola, així que molt content”

Tot i que encara queda una última prova l’olotí ja s’ha posicionat com a líder de la Copa d’Espanya, una fita de la qual se sent orgullós i que li aporta optimisme per seguir lluitant per arribar tant amunt com sigui possible.

Martí Vayreda, corredor de biketrial: “Ara tinc la mirada fixada al Campionat d’Espanya, però el següent campionat important seria ja l’europeu, que depèn d’aquest campionat d’Espanya i d’alguna copa i gràcies a la selecció puc fer aquest primer pas per poder anar amb la selecció espanyola a l’europeu”

El primer pas ha estat poder formar part de la selecció catalana, però el garrotxí afirma tenir uns objectius fixats en assolir els campionats europeu i mundial. La seva aspiració l’ha portat, de moment, a ser líder de la Copa d’Espanya en biketrial.