Jordi Xumetra defensarà els colors de la Unió Esportiva Olot una temporada més

La bala de l’Estartit seguirà una temporada més amb la Unió Esportiva Olot; Jordi Xumetra defensarà de nou la samarreta vermella, al renovar amb el club per a un curs més. Amb 33 anys, el futbolista ha jugat 14 partits com a titular, i ha tingut presència sobre el terreny de joc en 17 partits més, arribant als 31 duels disputats. Arribat a la Garrotxa ara fa dos mercats d’hivern, la seva aportació golejadora ha estat de quatre gols, tots marcats en la darrera temporada. Per a alguns, aquesta xifra era menys de l’esperada, i per aquest motiu hi havia qui posava en dubte la seva continuïtat, però Xumetra es vol reivindicar sobre la gespa i ja ha anunciat que seguirà oferint la seva lluita al servei de l’equip.

Cal remarcar, a més, que dues de les seves dianes han servit per obrir la llauna en enfrontaments que han acabat amb victòria favorable per a l’Olot.  Plenament implicat amb l’equip, actualment n’és un dels capitans. La seva renovació fa que la plantilla hagi confirmat la continuïtat de dotze jugadors: els que encara han de rubricar la seva vinculació són els defenses Jose Martínez i Carles Mas, el polivalent Iván Guzmán, el davanter Marc Mas i el porter Xavi Ginard. Precisament, d’aquest darrer sona l’interès del Nàstic de Tarragona quan la renovació estava gairebé encarrilada.

x