Un grup de veïns d’Olot vol crear una plataforma de pensionistes a la ciutat

Aquest dimarts ha tingut lloc la primera trobada de pensionistes per promoure la creació d’una plataforma de jubilats a Olot amb l’objectiu de defensar les pensions públiques.

La creació d’aquesta plataforma, tenint com a referent el gran número d’aquestes que existeixen a Catalunya i a Espanya, sobretot al País Basc, serà amb l’objectiu de situar al debat públic un tema que afecta directament a més de 9 milions de persones arreu de l’estat.

Xavier Garcia, impulsor de la plataforma: Això es per intentar defensar el dret tant dels pensionistes actuals, que estan en perill els seus drets i també d’aquests pensionistes futurs. Tenim el baby boom que es jubilarà aquests pròxims anys i molts partits diuen que el sistema que tenim ara mateix és insostenible amb la idea de retallar drets.

Un cop constituïda la plataforma, la seva activitat es basarà en reivindicar aquests drets a partir de manifestacions i actes per donar-los a conèixer, a més d’exposar les propostes que existeixen i les que poden sorgir per tal de donar solució a aquesta problemàtica.

Deixa un comentari