Els garrotxins Mahamadou Dambelleh i Pere Ribes aconsegueixen millorar les seves marques al Campionat d’Espanya Open Absolut per Clubs de Natació Adaptada

Mahamadou Dambelleh i Pere Ribes, van participar aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya Open Absolut per Clubs de Natació Adaptada celebrat a Tenerife. Tot i ser dels més joves en la competició, van poder aconseguir millorar les seves marques.

Tenerife va acollir el Campionat d’Espanya Open Absolut per Clubs de Natació Adaptada, una competició que reunia els millors nedadors del país de la natació adaptada, i on molts es jugaven la plaça per competir al proper campionat del món de Londres. I entre ells s’hi trobaven dos garrotxins, Mahamadou Dambelleh i Pere Ribes; ells van participar-hi com a absoluts, tot i que encara competeixen en categories inferiors.

Dambelleh, del Club Natació Castellfollit, va estar a un molt bon nivell, aconseguint bones marques en les cinc proves on va participar, tot i competir en piscina de 50 metres.

Mahamadou Dambelleh, nadador: La marca que vaig fer, algunes em vaig mantenir i d’altres vaig baixar una mica i amb això ja em vaig conformar. Estic satisfet, el club i el meu entrenador també estan contents i satisfets.

Per altra banda, Ribes, del Club Natació Olot, va aconseguir rebaixar les seves marques notablement i fins i tot en algunes va millorar fins a deu segons el seu registre personal.

Pere Ribes, nadador: He baixat pràcticament en tot, excepte en el 50 braça que vaig pujar una miqueta. En tota la resta vaig aconseguir baixar marques. Per tant estic molt content, ara a seguir entrenant i nedant que és el que m’agrada fer.

Tots dos coincidiran a l’entrenament que tindrà lloc el dia 29 d’aquest mes al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès.

x