Jose Martínez renova per una temporada més amb la UE Olot

La Unio Esportiva Olot va fent passos per acabar de confeccionar la plantilla de cares a la temporada vinent. Segons ha informat el club l’últim en signar contracte per un any més ha estat el central de Taialà José Martínez, que viurà la seva cinquena temporada a la Garrotxa.

L’ex del Girona i l’Omonia de Nicosia, de 36 anys, suma 111 partits amb la Unió Esportiva Olot, jugant tres temporades a la segona divisió B i una a tercera, sumant un total de tres gols: tots a tercera; i sent una peça clau gràcies a la seva veterania a la defensa, jugant fins a 12 partits aquesta temporada, una de les que l’equip ha encaixat menys gols.

Jose Martínez és el tretzè jugador que confirma la seva presència a l’equip per a la temporada que ve. L’afició ara està a l’espera del què passarà amb Carles Mas, Ivan Guzmán, Marc Mas i el porter Xavi Ginard, aquest últim temptat per un recent ex segona com és el Nàstic de Tarragona.