Amat creu que les obres de la Variant de la Vall d’en Bas no començaran aquesta legislatura i Berga recalca que la d’Olot és molt urgent

L’alcalde de la Vall d’en Bas, Lluís Amat, considera que l’obra de la Variant de Les Preses i la Vall d’en Bas no podrà començar aquesta legislatura, arran dels nombrosos passos que s’han de dur a terme per tal de fer l’obra. Així ho van expressar al debat del programa Pros i Contres d’Olot Televisió.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: “No crec que amb quatre anys les obres de la variant puguin començar”

En aquesta línia, l’alcalde d’Olot, Pep Berga, assegura que ell es manté en el compromís de veure les obres abans dels propers quatre anys. Berga, que voldria mantenir el consens per executar les variants d’Olot i Les Preses al mateix temps, considera que la de la capital garrotxina és massa urgent.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “Ens agradaria que aquesta  variant quan surti per l’altre lloc també estigués solucionat, per descomptat que sí que ens agradaria i que es fes amb el màxim consens possible, però el que volem és una solució urgent a la variant. “

x