Pep Berga creu que amb el tema de l’Avinguda Sant Jordi no hi ha falta de valentia, sinó ganes de consultar als veïns

L’entitat ‘No és un vial, és un carrer’ ha presentat 5.000 signatures que dónen suport a les seves reclamacions a l’Ajuntament d’Olot. L’associació que busca reduir el trànsit de vehicles per l’Avinguda Sant Jordi s’ha reunit amb el consistori per tal que s’emprin els suports per a fer pressió a la Generalitat perquè acceleri els tràmits per a construir la Variant d’Olot.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “Una de les propostes d’una de les persones de la plataforma és que instal·lem arbres a tota l’Avinguda Sant Jordi, que això té un impacte en la reducció del so i que retirem tots els aparcaments, i a això nosaltres els vam dir que hi estem disposats sempre i quan els veïns ho vegin bé. Això algú ho interpreta com a falta de valentia, però jo ho interpreto com la manera que nosaltres volem tenir de governar aquesta ciutat, que abans de proposar una solució tant important com aquesta, consultar als veïns a veure si hi estan d’acord.”

x