Per quinzè any consecutiu Sant Joan les Fonts representarà les Dones d’Aigua el proper diumenge

La dansa i el teatre convergiran el proper diumenge dia 23 per donar vida a la llegenda de les dones d’aigua per quinzè any consecutiu a Sant Joan les Fonts. A partir de 2/4 de d’onze de la nit al Pont Medieval els éssers fantàstics tornaran a aparèixer acompanyats de follets, fades i diverses novetats. Enguany seran una dotzena els nens i nenes del municipi que hi participaran amb la col·laboració de la companyia Drakonia.

Anna Serra, regidora Ajuntament Sant Joan les Fonts: “Es busquen voluntaris al poble que són nens i nenes d’edats fins a 14 o 15 anys que assagen perquè tenen un rol molt important dins d’aquest espectacle i després hi ha la companyia Drakonia, que l’any passat ja van venir i ens preparen una història on els nens seran els protagonistes d’aquesta aventura”

L’espectacle s’inclou dins la programació de la Festa Major, que enguany comptarà amb activitats de divendres a dimarts. Serà el club de bàsquet de Sant Joan l’encarregat de donar el tret de sortida de la festivitat amb el pregó inaugural divendres a les nou del vespre.

Anna Serra, regidora Ajuntament Sant Joan les Fonts: “Aquest any ens fa molta il·lusió perquè fa 20 anys que existeix el bàsquet al nostre poble i vam pensar que seria ideal fer el tret de sortida de la nostra festa convidant a aquesta gent que han participat en aquests anys d’història del bàsquet en el municipi”

Després del pregó tindrà lloc un sopar popular amb botifarra i fesols i dissabte es representarà l’obra ‘Animals de Companyia’. Diumenge la flama del Canigó arribarà a Sant Joan les Fonts a partir de les sis de la tarda i després de les Dones d’Aigua serà el torn de l’espectacle piromusical per acabar la jornada. I dilluns, per primera vegada, la tradicional Serenata de l’alcalde s’interpretarà per primera vegada en honor a una dona, la nova alcaldessa Maria Vidal; anirà a càrrec de l’Orquestra Maravella.