Carles Mas renova una temporada més amb la Unió Esportiva Olot

El defensa Carles Mas renova amb la Unió Esportiva Olot. El banyolí jugarà la seva tercera temporada al club després de convertir-se en una peça imprescindible a l’eix defensiu. Aquesta temporada ha disputat 34 partits sota les ordres de Raúl Garrido.

Carles Mas i la Unió Esportiva Olot renoven la seva sintonia. L’any vinent, el defensa seguirà defensant els colors de la samarreta vermella, després d’haver-se convertit en un dels jugadors més identificatius de la plantilla. Aquest curs, el banyolí ho ha disputat gairebé tot, amb 34 partits a les seves espatlles. A l’Olot hi ha trobat l’estabilitat, després de passar temporades al Girona afectat per les lesions. Sota la direcció de Raúl Garrido, s’ha mostrat com un dels puntals imprescindibles de l’equip, i ha arribat a marcar dos gols aquesta darrera temporada. Mas ha renovat convençut del projecte ferm de la Unió Esportiva Olot. Es tracta del catorzè futbolista que renova respecte la temporada passada; queda a l’espera conèixer el futur del davanter Marc Mas, el porter Xavi Ginard i el polivalent Ivan Guzmán.