La multinacional Zoetis invertirà 45 milions d’euros en la planta de la Vall de Bianya

La multinacional Zoetis, dedicada a la salut animal, invertirà prop de 45 milions d’euros en la planta de la Vall de Bianya per tal de potenciar la producció i la tecnologia de la fàbrica. L’empresa compta amb 27 plantes de producció ubicades arreu del món i ha decidit invertir en la de la Garrotxa per incrementar la superfície de producció en un 55% fins als 6.200 m2 assolint les 34.600 unitats de producció el 2022. La inversió també comportarà prop d’un centenar de llocs de feina que se sumaran als 249 actuals. A banda d’incrementar la capacitat de formulació la creació de noves línies per millorar la qualitat dels seus productes i disminuir així la dependència de tercers a l’hora de fabricar-los.

Deixa un comentari