La UE Olot signa un conveni amb la Diputació de Girona per poder seguir amb els seus projectes socials

La Unió Esportiva Olot ha signat un conveni amb la Diputació de Girona en el qual el club rebrà suport econòmic per a poder seguir amb les seves aportacions a les associacions a les quals ofereix el seu suport com són el Banc de Sang i Teixits, TEA Garrotxa, Caritas i Integra.

Joan Agustí, president de la UE Olot: “Bé, aquest conveni és una mostra de confiança de la Diputació, entre d’altres entitats, en el projecte de la Unió Esportiva Olot. Pensa que és un projecte que ja fa molts anys que es desenvolupa i des del primer moment que hem tingut les instal·lacions ens hem dedicat a una sèrie d’activitats centrades en la promoció del futbol femení, el futbol inclusiu i el futbol social. “

El projecte pretén implementar tres programes de caire social; el Programa de Futbol Social amb l’objectiu de l’assoliment dels hàbits bàsics com l’assistència i el compromís per part dels infants que hi participen, el de Futbol Inclusiu per tal d’educar sobre la base del joc en equip i el de Futbol Femení, que té el propòsit de promoure la pràctica esportiva de les dones en igualtat als homes.

Joan Agustí, president de la UE Olot: “Es basa en donar suport a les activitats que nosaltres fem de caire social i, a més a més, cobrir una mica tot aquest paquet que fem, que seguirem fent i seguirem progressant. “

Es tracta d’una iniciativa social, adaptada i inclusiva que la Unió Esportiva Olot seguirà impulsant gràcies al conveni signat amb la Diputació de Girona.