L’Ajuntament de la Vall de Bianya posa en marxa les obres de remodelació de la pista de bàsquet del municipi

Una de les primeres accions que ha dut a terme l’Ajuntament de la Vall de Bianya des de la constitució de l’equip de govern per a aquesta nova legislatura ha estat la remodelació de la pista de bàsquet del municipi.

Santi Reixach, alcalde de la Vall de Bianya: “És un dels primers punts que teníem en el programa que vam presentar per aquesta nova legislatura, però ja ho teníem molt a punt i llavors el que hem fet és començar-ho a executar ja. Perquè aquí ens ho estaven demanant, feia molt temps que teníem la pista que estava en mal estat i el que s’ha fet és tot el paviment nou, es pintarà tota la pista, es pintaran les canastes i ho deixarem a punt perquè els nens i nenes d’aquí a la Vall de Bianya en puguin gaudir.”

El consistori creu que d’aquí a uns 15 dies les obres ja hauran finalitzat i la pista tornarà a estar operativa per a tots els veïns, que des de feia mesos havien exposat les seves queixes a causa del mal estat del paviment. El cost total de l’obra ascendeix als 27.000 euros, però el consistori remarca que ha estat una acció necessària a causa del deteriorament que patia de la pista.

Santi Reixach, alcalde de la Vall de Bianya: “Aquí uns 27.000 euros ens ha costat això. Però és una cosa que ens convenia, era una demanda que teníem de feia molt de temps i penso que haurem fet una bona cosa, perquè el que fèiem fins ara era anar fent pedaços i amb això no fèiem res.”

De moment ja s’ha instal•lat el nou paviment i s’està deixant assecar per després pintar-lo. El següent pas serà pintar les cistelles i deixar-ho tot a punt perquè els veïns puguin tornar a gaudir de la pista en millors condicions.

x