L’Escola Superior d’Arts Plàstiques i Disseny d’Olot ha rebut més sol·licituds que les places que té disponibles

Per primer cop, les sol·licituds d’alumnes per a estudiar a l’Escola Superior d’Arts Plàstiques i Disseny és més elevada que les places que pot oferir el centre, ubicat a l’Escola d’Art. Així, s’han hagut de rebutjar una dotzena de peticions, i la nota de tall per primera vegada serà més alta que l’aprovat mínim.

La bona crítica que està adquirint l’Escola Superior d’Arts Plàstiques i Disseny d’Olot ha motivat, com a aspecte negatiu, que per primera vegada en la seva trajectòria no hi hagi prou places disponibles per a tots els alumnes que hi volen estudiar. És la primera vegada que s’haurà d’exercir una nota de tall per tal de poder entrar als estudis superiors de l’Escola. Enguany, hi ha hagut 36 demandes, quan només hi ha 24 places disponibles.

Toni López, director de l’Escola d’Art i ESDAP: “Aquest any un 50% del grup ens quedarà a fora, i no podem jugar amb marge amb aquest grup. Aquí només entraran 24 places, i enguany ja no s’entrarà amb un 5 a l’Escola Superior d’Arts Plàstiques i Disseny d’Olot: la nota de tall serà més alta.”

Ubicada al Campus Olot de l’Escola d’Art, l’ESDAP ha vist com darrerament se li han atorgat diversos reconeixements al seu treball; aquest aspecte, combinat a una forta campanya publicitària, serien els principals motius que haurien comportat aquest increment de les sol·licituds.

Deixa un comentari