Castellfollit de la Roca es vesteix de colors en motiu del Dia Mundial de Teixir en Públic

Castellfollit de la Roca va celebrar dissabte el Dia Mundial de Teixir en Públic on els arbres de la Plaça Major van quedar vestits de les creacions fetes a càrrec del grup de teixidores del municipi, que per segon any consecutiu van instal·lar-se al centre de la vila per mostrar la feina feta durant l’any.

Dora Miquel, membre del grup de teixidores: “Som un grup de teixidores del pub que ens trobem cada dissabte des de fa potser set anys al pub els dissabtes al matí i fem mitja, ganxet, xerrem, ens expliquem la vida, la gent que sap que estem aquí passa i fem petar la xerrada i és com una mena de trobada social que al mateix temps aprofitem per treballar.”

A banda de vestir els arbres de la plaça, les teixidores també van aprofitar per teixir un para-sol, una cadira i mostrar les mantes i jerseis que ja estan preparant per la propera temporada.

Dora Miquel, membre del grup de teixidores: “Ens va agradar molt, després hem vist que la gent que ve fotografia els arbres i agrada molt, també dona vida al poble i quan fas una cosa i veus que agrada doncs dius, seguim-la.”

Els arbres de la Plaça Major de Castellfollit van tornar a quedar guarnits dels teixits del grup de dones del municipi, que per segon any consecutiu es van reunir per passar un matí teixint i compartint experiències.

x