La residència La Tardor d’Olot també el Sant Joan amb cava, coca i actuacions de ‘playback’

La Residència La Tardor es va avançar divendres a la Revetlla de Sant Joan i va celebrar la festivitat amb una actuació del grup de playback del Casal de la Gent Gran de Porqueres. Els residents del centre van gaudir de la jornada acompanyats de cançons mítiques i conegudes per a tothom i on tampoc van faltar les tradicionals coques i el cava.

Teresa Farrarons, terapeuta ocupacional: “Avui celebrem la Revetlla de Sant Joan com cada any des de l’inici que vam començar. Quan arriba aquesta data, el primer dia d’estiu aprofitem i celebrem la revetlla amb coca, cava, el playback de Porqueres, ja veus que està animat amb cançons de la seva època i en gaudim una mica tots. Jo crec que s’ho estan passant molt bé amb cançons, hi participen, llavors l’endemà en parlen, és com trencar una mica amb tot, és un dia més de festa.”